Noutăţi: Home

Noutăți
 

Servicii
Fotografii
Referințe
Legaturi utile
Legislație
Parteneri
Noutăți

11 octombrie 2012

       Trupa Cranberries revine la Bucuresti

         

 

Trupa Cranberries revine la Bucuresti pe 11 octombrie, la Romexpo in Pavilionul Central.

 

The Cranberries au in palmares peste 14 milioane de discuri vandute doar in Statele Unite, 4 albume in Billboard 200 top 20 („Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?”; „No Need To Argue”; „To the Faithful Departed and Bury the Hatchet”) si 8 single-uri in topul „Modern Rock Tracks chart” din Billboard Magazine, barometrul industriei muzicale internationale. In 2010, dupa reuniunea lor oficiala dupa sase ani de pauza, au vizitat pentru prima ora Romania si au promis ca se intorc. Iata-i in plin turneu de promovare al utimului lor  album lansat, „Roses”.

 

Al 6 lea album de studio al irlandezilor a iesit pe piata in luna februarie. Produs de catre Stephen Street, cunoscut datorita colaborarilor sale cu Blur, Kaiser Chiefs, White Lies sau Morrissey, si care a mai lucrat in prealabil cu trupa pentru albumele „Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?”, „No Need to Argue” si „Wake Up and Smell the Coffee”, „Roses” este primul album de studio lansat de Cranberries in ultimii 10 ani, si a fost asteptat cu infrigurare de catre fani. Discul cuprinde 11 piese, printre care si piesa omonima, si trateaza relatiile, atat dragostea romantica, cat si sub alte forme. Toate versurile au fost scrise de catre Dolores O`Riordan, toata muzica compusa de catre O`Riordan si Noel Hogan, cu exceptia melodiilor „Tomorrow”, "Waiting In Walthamstow", Show Me", "So Good" care ii apartin lui O`Riordan.

SAVIER Medical  va asigura asistență medicală și primul ajutor la concertul Cranberries de la Romexpo.  

06 iunie 2012

http://www.spard-team.com/images/LINKIN_PARK_Bucuresti_6_iuni_lKOMo6qk1.jpg

       Linkin Park în România

         

 

Linkin Park canta pentru prima oara in Romania pe 6 iunie la Romexpo Bucuresti.

Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Phoenix, Joe Hahn, Rob Bourdon nu sunt doar o trupa de rock, ci un hibrid rock, hip-hop, electronic, rock alternativ. Cei sase membri ai trupei sunt originari din sudul Californiei, iar ideea trupei a aparut in micul dormitor al vocalistului Mike Shinoda, unde acesta impreuna cu Delson au inregistrat primul material, in 1996. Cei doi fusesera colegi de scoala. De-atunci, Linkin Park au vandut peste peste 45 de milioane de albume in intreaga lume si au castigat doua premii Grammy din 6 nominalizari, plus numeroase alte premii ale industriei muzicale.

SAVIER Medical și  SPARD TEAM va asigura asistență medicală și primul ajutor la concertul Linkin Park de la Romexpo.   

13 mai 2012

       Prima Evadare din 2012

            Savier Medical ca și partener la primul maraton ciclistic al anului sprijină mișcarea în aer liber în condiții de siguranță asigurând suportul medical necesar unei astfel de manifestări care va avea loc duminică 13 mai 2012.

            Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country care își propune să deschidă sezonul maratoanelor MTB într-o versiune ușoara fără diferențe de nivel.

Concursul se va desfășura între București și Snagov prin păduri și drumuri de țară pe o distanță de aproximativ 55 de km.
In fiecare an a fost maratonul cu cel mai mare număr de participanti 1300 în condiții de ploaie.

Maratonul este accesibil, dar se recomandă antrenament înainte – cel puțin 2-3 ieșiri mai lungi pe teren accidentat (drumuri forestiere, poteci …). De asemenea, se recomandă o mai mare grijă în hidratare, alimentație și echiparea minimă pentru orice ciclist (citeste paginile sfaturisi regulament).

Traseul este marcat pe toată distanța, are 3 zone de alimentare, 10 puncte de control, o zona de start și alta de finish, este asistat de poliție și salvare, patrulat de oficialii competiției, echipe de fotografi și cameramani.

30 aprilie 2011

       START pentru sănatate!

            Savier Medical susține campania de combatere a sedentarismului și obezității, motiv pentru care susține acțiunea ARISU de a invita cât mai mulți participanți la crosul ce va avea loc sâmbata 07 mai 2011, începând cu ora 10:00, în fața sălii Polivalente din parcul Tineretului din București.

            Participa la cea mai mare mobilizare de forte alaturi de ARISU si Marius Urzica, intr-un cross de 3 km in parcul Tineretului. Renunta la toate planurile pentru doua ore si vino cu familia sau prietenii tai. Nu conteaza daca treci linia de sosire primul sau ultimul, ci faptul ca participi. START pentru sanatate este un proiect prin care dorim sa tragem un semnal de alarma cu privire la sedentarismul tinerilor din Romania. Sedentarismul este una dintre principalele cauze a bolilor de inima si respectiv a numarului ridicat de infarcturi miocardice. Obezitatea este de asemenea un factor important al sedentarismului, pe langa alimentatia necorespunzatoare. Noi ne dorim ca prin acest proiect sa tragem un semnal de alarma si sa aratam importanta miscarii pentru sanatate..

Invitați speciali: Marius Urzică, Carmen Bunaciu, Trupa SPIN

Partenerii evenimentului: Savier Medical, Shelter Security, Tzigaret Boutique Design

17 aprilie 2011

            Peste 180 de copii institutionalizati vor participa la proiectul "Easter Bunny Party".

            Asociatia ARISU si Magic Party organizează Marti, 19 aprilie 2011, ora 12:00, la "Balonul Copiilor" din Parcul Herăstrău, o petrecere inovatoare, pentru 180 de copii din centre de plasament din Bucuresti si judetul Ilfov.

            ARISU si Magic Party organizează o mega-petrecere pentru 180 de copii institutionalizati în cadrul proiectului "Easter Bunny Party". Evenimentul va dura 4 ore si va avea loc la Balonul Copiilor din parcul Herăstrău. Copii vor avea parte de numere de magie, jocuri interactive, vor modela baloane si vor fi pictati pe fată.

            Asistenta medicală de urgentă va fi oferită gratuit de către Savier Medical, iar Shelter Security va asigura paza micutilor pe durata evenimentului. Astfel, organizatia ARISU continuă seria de proiecte inovatoare dedicate copiilor institutionalizati din Romania.

Organizatori: ARISU si Magic Party

Partenerii evenimentului: Balonul Copiilor, Savier Medical, Shelter Security, Tzigaret Boutique Design

01 noiembrie 2010

            Acordarea asistenței medicale în timpul filmărilor ce se desfășoară la producția cinematografică Ghost Rider.

            Ne puteți vedea pe Transfărășan, centrul vechi din Sibiu, Castelul Corvinilor din Hunedoara, în Tg. Jiu, în studiourile de la Castel Film, însotim echipa de filmare în toate locațiile unde își desfășoară aceasta activitatea chiar și la filmarea cascadelor.

23 august 2010

            Un nou eveniment public la care asigurăm asistența medicala este Băneasa Rally Show în data de 27 august 2010.

            „Baneasa Rally Show”, prima proba speciala a Raliului „Tara Barsei Dunlop-SEAT”, va avea loc la Baneasa Shopping City.

            Tot acolo, prin parteneriatul ce îl avem cu Clubul Sportiv Auto Blic, vor fi prezente și echipajele noastre care vor asigura pe toata durata desfășurării evenimentului suport medical calificat pentru a preîntâmpina orice situație nedorita.
 

20 iunie 2010

            Prezența noastra în cadrul complexului Zone Arena din B-dul Barbu Văcărescu în timpul spectacolelor ce au loc în această locație sigur nu va trece neobservată.

            În data de 27 iunie 2010 are loc concertul Massive Attak.

            Înca din timpul pregatirilor spectacolului - din zilele premergătoare - și pe toată perioada acestuia împreuna cu echipele de la Spard Team, noi vom asigura asistența medicală necesară cu două echipaje, bine pregătite și în permanență gata de acțiune.

 

Home ]  [.] [.] [.] [.] [.] [.]

Send mail to relu.site@yahoo.com with questions or comments about this web site.
Copyright © 2009 Savier Medical
Last modified: 10/08/12